Utvecklande möten i centrala Malmö

Vi ser till att er konferens blir en upplevelse!

Nyrenoverad konferensanläggning i centrala Malmö

Välkommen till er konferens i en mångsidig konferensanläggning i Malmö. Våra lokaler är nyrenoverade med smakfullt inredda lokaler med plats för kreativa möten. Självklart kan vi även ha utställningar, föreläsningar eller andra evenemang.

Stjärnkocken Titti Qvarnström står för maten på vår restaurang. Ingen måltid är tråkig och Titti förnyar ständigt sitt utbud och sina menyer utifrån säsong och med stort fokus på ekologiskt samt närodlat.

Vi konferenslokaler för alla tillfällen, från den minsta för 6 personer till den största som tar 200 personer. Till oss kan alla vända sig när det gäller bokning av konferens, vi ser till att Folk Mat & Möten blir det perfekta valet.

Boka din konferens redan idag, vi ser fram emot att få ha er här.

Varmt välkomna till Folk Mat & Möten - för konferens i Malmö!

Restaurang Mat

I Restaurang MAT serveras mat lagat på regionala råvaror med en egen touch. Vi fokuserar på det vegetariska och vill man få protein finns det som ett tillval. Restaurangen är öppen för allmänheten måndag till fredag och vi arbetar målinriktat och fokuserat för att minimera matspill och miljöpåverkan. Vi serverar frukost, lunch och eftermiddagsfika. Vårt eget bageri förser oss med allt från frukostbullar på surdeg till eftermiddagsfika och knäckebröd bakat på kaffesump. I restaurangen finner du även utvalda skulpturer av konstnär Jackie Persson.

Boka konferens i Malmö

Folk Mat & Möten
Olof Palmes Plats 1
214 44 Malmö

040-350 350

Kontakta oss
Stort rum med stora lampor i taket, blå väggar, samt böcker i hyllor längs väggarna, svarta stolar, vita bord

Bibloteket

Yta: 110 kvm
Biosittning: 90 personer
Skolsittning: 70 personer
U-sittning: 30 personer
Fyrkant: 36 personer
Ö-sittning: 9 X 6 personer

När vi skapade Biblioteket var vårt vision att du ska kunna arrangera något storslaget
med högsta tänkbara utdelning. De två våningarna med balustrad
är perfekta för utbildningar med gott om utrymme för gruppsittningar.

Mindre rum med ljus parkett, ljusa linnegardiner, hängande lampa i taket, ovalt ljust bord, svarta stolar

Pocket

Storlek: 15 kvm
Antal personer: 1 – 6

Pocket är salen som passar perfekt för den mindre arbetsgruppen eller en start-up.
Salen ligger vägg i vägg med Biblioteket och kan fungera både som grupprum och som ett helt eget mötesrum. Kanske inte är det första man tänker när man vill boka konferens, men tillsammans med vår restaurang och övriga lokaler är det perfekt! 

Konfernesrum med trästolar, grå dynor, vita lampor i taket, grå gardiner i stira fönster

SAL 7

Storlek: 65 kvm
Biosittning: 50 personer
Skolsittning: 40 personer
U-sittning: 28 personer
Fyrkant: 32 personer
Ö-sittning: 6 X 4 personer

På andra våningen i den vackra korridoren ligger denna sobra och välutrustade sal som tar upp till 50 personer. Stort ljusinsläpp från fönster som vetter in mot lugn innergård. Vi har all teknik man behöver för att hålla en bra standard på er konferens.

Konferensrum med träbord, grå stolar, vita lampor i taket

SAL 6

Storlek: 56 kvm
Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 24 personer
U-sittning: 22 personer
Fyrkant: 24 personer
Ö-sittning: 5 X 4 personer

På andra våningen i den vackra korridoren ligger denna lugna och välutrustade sal som tar upp till 40 personer. Stort ljusinsläpp från fönster som vetter in mot lugn innergård.

Konferensrum med trästolar, grå dynor, grå gardiner i stora fönster, vita lampor i taket

SAL 5

Storlek: 140 kvm
Biosittning: 100 personer
Skolsittning: 80 personer
U-sittning: 34 personer
Fyrkant: 48 personer
Ö-sittning: 8 X 6 personer

De ljusa och luftiga 120 kvm på andra våningen gör sig för upp till  100 personer och kan anpassas helt efter Era önskemål.

Konferensrum med vita bord, grå stolar, grå lampor i taket, fototapet

SAL 4

Storlek: 78 kvm
Biosittning: 50 personer
Skolsittning: 40 personer
U-sittning: 28 personer
Fyrkant: 32 personer
Ö-sittning: 5 X 6 personer

Ta med dig din avdelning, dina återförsäljare eller några andra favoriter till denna vackra sal med plats för 40 personer. Väggarna är klädda i unika mönster som skapar en god stämning under mötet. Varför inte avsluta med yoga och mat direkt från köket?

Konferensrum med ljust trägolv, vita långa bord, trästolar med blå dynor, stora fönster, vita lampor i taket

SAL 3

Storlek: 144 kvm
Biosittning: 100 personer
Skolsittning: 86 personer
U-sittning: 40 personer
Fyrkant: 46 personer
Ö-sittning: 16 X 4 personer

På andra våningen ligger denna populära sal. Här finns det gott om plats och all teknik som behövs för ett möte i världsklass. Ta med dig upp till 100 personer för att få ut så mycket av salen som möjligt.

Aula med mörka uppfällda stolar, spotlights i taket

SAL 1

Storlek: 233 kvm
Biosittning: 194 personer
Skolsittning: 136 personer
U-sittning: 46 personer
Fyrkant: 60 personer
Ö-sittning: 12 X 8 personer

I Sal 1 finns det gott om plats och den senaste tekniken inom ljus, ljud och bild. Vill du
sitta bekvämt i biofåtöljerna under föreläsningen rymmer teleskopläktaren 200 personer. Fäller man in läktaren går det att möblera även i öar, skola eller bio med vanliga stolar och bord.
Du kan också arrangera större middagar, utställningar, mässor eller utbildningar här.

Rum med grå väggar, stora fönster, grön krukväxt på golvet. Ljust bord med grå stolar, på bordet står vita kaffekoppar med fat, vattenkaraffer

SAL 2

Storlek: 33 kvm
Styrelse: 12 personer

Med glasväggar från golv till tak fylls detta rum av energi som du får användning av under
mötet. Här får 10 personer plats runt ett väl tilltaget bord. Men du kan lika väl
arrangera workshops, mindre föreläsningar eller något helt annat. Valet är ditt!?

Välkommen på konferens i Malmö

Har du under en period letat med ljus och lykta efter en konferensanläggning som kan motsvara dina behov och önskemål på konferens i Malmö? När man ska ta med sig sin personalstyrka eller någon annan samling av människor ska man såklart inte nöja sig med första bästa alternativ. Som besökare ska du ha rätt att ställa krav på din anläggning, både när det gäller service och lokalerna. Helt enkelt helheten av kvalité. Vi vet av erfarenhet att det inte sällan kan vara ett långt och frustrerande sökande. Många vet inte alltid exakt vad man ska leta efter. Kanske chansar man då och bokar en anläggning som visar sig vara ett misstag. Det misstaget behöver du inte göra igen. Nu kan det istället bli rätt redan från början hos oss på Folk Mat & Möten.

Nyrenoverad konferensanläggning

Därmed kan du nu dra en lättnadens suck. När du letar efter någonstans att ha konferens i Malmö behöver du inte leta längre än till oss på Folk Mat & Möten. Här hittar du nämligen en alldeles nyrenoverad konferensanläggning som ger dig exakt vad du vill ha. Föreställ dig att du har med dig arbetsplatsens personalstyrka för en sammankomst. Ni har självklart höga förväntningar och det med all rätt. Redan när du står utanför vår byggnad kommer du direkt få känslan att “det här var rätt val”. Och när du väl tar steget över tröskeln in i våra lokaler vågar vi lova att dina känslor kommer att bekräftas mer eller mindre omedelbart. 

 

Upptäck en modern funktionalitet

Här på Folk Mat & Möten är nämligen våra lokaler helt och hållet nyrenoverade. Det innebär att du som besökare direkt kommer slås av fräschheten, moderniteten och funktionaliteten som genomsyrar hela konferensanläggningen. Konferensanläggningar generellt har en tendens att utsättas för slitage när stora grupper besöker anläggningen samtidigt. Men hos oss behöver du alltså inte oroa dig över slitna tapeter, uråldriga möbler eller dysfunktionella korridorer.

Upplevelsen av att vara på konferens i Malmö i en helt nyrenoverad anläggning är svårslagen. Man är ofta samlad hela dagen, ibland även flera dagar, på samma ställe och i samma byggnad. Det är nästan som en liten arbetssemester där man tillbringar sin vakna tid inne på konferensanläggningen. Då är det överlägset att befinna sig i en nyrenoverad lokal i toppskikt. Ventilationen är på topp, vilket är ett måste när man ska hålla fokus under hela dagar. Helhetsupplevelsen blir helt enkelt så mycket bättre av att spendera sin konferens i en nyrenoverad lokal. 

 

Inredningen håller ditt humör uppe

När man är på konferens gäller det att hålla humöret uppe. Man träffar otroligt många människor på kort tid och man engagerar sig i otroligt många samtal och diskussioner. Det är inte svårt att förstå att man i slutet av dagen, och även under dagen, kan känna sig väldigt trött i huvudet. Vi har tänkt på detta i vår inredning. Hos oss hittar du eleganta och stilrena soffgrupper, fåtöljer och stolar att slå dig ned i mellan varven för att samla kraft. Vi förstår att arbetsplatssamlingar och föreläsningar tar energi. Det är dessutom alltid lite ansträngande att vara iväg hemifrån under en period. Därför gör vi det så bekvämt som det bara är möjligt för dig. Koppla av i våra mjuka soffor och ta en uppfriskande dryck i baren när det är läge för paus så är du fräsch och på tårna när situationen kräver det.  

Inredningen på Folk Mat & Möten i Malmö är smart planerad för att du både ska kunna ladda batterierna vid behov men så klart också kunna använda våra lokaler för de ändamål som du bokat anläggningen för. Hos oss kommer du att fängslas av de fantastiska möteslokaler vi erbjuder. Rymliga och luftiga salar som är möblerade för att ni ska få bästa förutsättningar för att hålla era möten. Vi har allt från bioliknande hörsalar till klassiska skolbänksmöblerande biblioteket. Ni kommer bli mycket nöjda över våra ljusa lokaler med utrymme för både talaren och åhörarna att förvara sina saker och ta anteckningar. 

 

Ta chansen att träffas tillsammans

Du kanske är en del av ett företag eller en verksamhet med hundratals anställda. Det kanske är sällan ni överhuvudtaget får chansen att träffas tillsammans under samma tak. Man ska inte underskatta möjligheterna att på en konferens stifta nya bekantskaper. Chanserna är mycket stora att du träffar på personer inom din koncern eller arbetsgrupp som du inte har haft någon kontakt med tidigare. Kanske är det just här som ni får förutsättningar att slå era kloka huvuden ihop. Det måhända vara just på den här anläggningen som ni får en briljant idé tillsammans för att utveckla både er själva och företaget ni arbetar för. Kanske är det första dagen på resten av era liv?

Man ska nämligen inte underskatta vad variationen man får på en konferens kan göra för kreativiteten. Det kan vara lätt att köra fast när man spenderar varje dag i samma lokaler, med samma rutiner och man träffar samma människor. Man kanske fastnar i ett visst tänk som hade mått bra av att utmanas av andra personers perspektiv och erfarenheter. Det är en mycket bra anledning till varför det är en bra idé att ta med arbetslaget ut från företagets lokaler och låta sig konfronteras med nya miljöer och nya intryck. Det kan göra underverk för den mentala stimulansen och ge personalen den motivation, drivkraft och inspiration som krävs för att utveckla både sig själva och er verksamhet. 

 

Inga begränsningar i möjligheter och förutsättningar

Oavsett om ni är en verksamhet på hundratals anställda och vill anordna parallella workshops, föreläsningar och möten med hela er personalstyrka på samma gång eller om ni är en mindre grupp så har vi alla möjligheter att vara till hands. Här på Folk Mat & Möten i Malmö är vi vana att ta emot grupper av varierande storlek på konferens. Ibland har vi mindre sällskap som man kan räkna på två händer. Men det här också att vi besöks av stora grupper som kommer i hundratals. Vi välkomnar alla gruppstorlekar på konferens hos oss. 

Ni ska aldrig behöva känna er begränsade i vilka möjligheter och förutsättningar som finns just för er grupp. Vårt mål är att ni ska få ut så mycket som möjligt av era möten när ni har konferens hos oss. När man har valt att åka iväg på sammankomster av olika slag utanför arbetsplatsen vill man verkligen gå därifrån med känslan att här fick man mycket gjort och man har kanske fått med sig mer kompetens. Men framför allt vill man avsluta med känslan att alla logistiska förutsättningar fanns på plats och att hit vill man komma igen. Det är en känsla hos våra besökare som vi arbetar mycket hårt med att både framkalla och förstärka under er konferens.

 

Konferenser för alla storlekar 

När ni bokar en vistelse hos oss Folk Mat & Möten i Malmö kommer ni att få spendera era möten och er konferens i någon eller några av våra nio olika salar. Vilken sal ni tilldelas beror dels på storleken på ert sällskap, men framför allt på vilka önskemål ni själva har och vilken logistik som passar just ert ändamål allra bäst. Även för de allra minsta sällskapen på upp till sex personer kan vi erbjuda en sal utan att tumma på kvalitén. Njut av vår sal “Pocket” som med sina stora fönster släpper in dagsljuset ni behöver för er koncentration och inspiration. Dessutom ligger salen precis bredvid vårt bibliotek som förutom vår restaurang och bar är en utmärkt plats att gå till för att rensa tankarna eller sträcka på benen när man behöver rensa skallen!

Vår största sal är är på 233 kvadratmeter och rymmer upp till 200 personer. Letar du efter en föreläsningssal med moderna faciliteter och som kan bemästra teknik, ljud och bild på allra bästa sätt är detta salen för dig. Det finns inget värre än när man har förberett en presentation inför ett större sällskap och tekniken strular. Det kanske hörs dåligt eller projektorbilden synkroniserar inte med den du har i datorn. Låt oss befria dig från dessa orosmoln. För att du ska slippa onödig frustration har vi installerat den allra senaste tekniken för att era presentationer och föreläsningar ska flyta på så bra det bara är möjligt. Njut av föreläsningar på din konferens i våra behagliga stolar!

Denna föreläsningssal har även många andra fördelar. Den största fördelen är utan tvekan salens logistiska flexibilitet. Vid de tillfällen som ni inte önskar ha salen möblerad i biosittning kan man enkelt fälla in läktaren. Det i sig ger utrymme för att möblera salen i exempelvis öar eller klassisk skolsal med tillhörande bord och stolar. Ni kommer med andra ord inte behöva begränsa er konferens på grund av salens ursprungliga möblering, utan kan vara flexibla i takt med hur ert eget program och upplägg ser ut. 

 

Utställningar, föreläsningar och evenemang

Vi hanterar förstås många bokningar där huvudändamålet för besökaren är att organisera en konferens i Malmö här hos oss på Folk Mat & Möten. Men det kan emellertid vara bra att veta att vi inte på något sätt är begränsade i vår logistik eller i vårt uppdrag. Vi koncentrerar oss inte enbart på att göra er konferens så fantastisk och kvalitativ som möjligt, utan vi har betydligt mer i vårt utbud som vi kan stå till tjänst med. Till oss kan du även vända dig för att organisera utställningar, föreläsningar och diverse evenemang. Hos oss får du en alltså en överlägsen plattform oavsett vilket ändamål och vilka önskemål du har i tankarna. Vårt uppdrag är att förverkliga dina idéer och göra det så bekvämt och behagligt som möjligt under er vistelse. 

 

Vi organiserar logistiken

Kanske behöver du en samlingsplats för exempelvis en grupps tavlor, skulpturer eller fotografier? Det finns inga begränsningar i vad för slags utställning du har i åtanke. Vi hjälper dig att logistiskt organisera och planera din utställning så att den blir tillgänglig för de människor som du önskar vara där och besöka den. På samma sätt är vi ett utmärkt val för dig som letar efter en plats att hålla en föreläsning. Är det måhända så att du behöver inspirera ditt företags anställda, en skolklass eller någon annan större grupp personer och inte har de logistiska förutsättningarna för det i dina egna lokaler? Då är vi det självklara valet för var ni ska boka en föreläsning. Till oss hittar både ni och en eventuellt extern föreläsare enkelt och smidigt och här finns tekniken och de utrymmen ni behöver för en ypperlig helhetsupplevelse för era evenemang. 

 

Mat och restaurang en del av helhetsupplevelsen

När man är på konferens vill man självklart kunna njuta av en helhetsupplevelse. Att resa iväg och befinna sig på sammankomster i en särskild lokal innebär så mycket mer än bara arbete. Lyssna på föreläsningar, arbeta i workshops eller diskutera med varandra kan man ju till viss del även göra direkt från arbetsplatsen. Men när man är på konferens erbjuds man en en miljö som stimulerar samtliga sinnen. Det ger också förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av det arbete man vill ha gjort och den externa kompetens och inspiration man vill suga åt sig. 

Därför har vi satsat stort och hårt på vår servering Restaurang MAT. En restaurang utsmyckade med smakfulla skulpturer av konstnären Jackie Perssons. Du kommer inte att missa hennes fantastiska skapelser i lera, ofta med vilda djur som motiv. Det är också svårt att gå förbi vår restaurang utan att frestas av de delikata dofterna från köket. Att kunna äta gott och känna att man serveras riklig kost som är både god och mättande är för många helt avgörande för en god konferensupplevelse. Det är lätt att en sammankomst, trots utmärkta föreläsare och trevliga möten, får smolk i bägaren av undermålig kost som inte riktigt höll måttet. 

Sådana farhågor behöver du inte ha på Folk Mat & Möten i Malmö. Här har vi en restaurang i toppskick som är öppen varje veckodag. Från vår restaurang kan du få både frukost, lunch och eftermiddagsfika. Vår mat håller dig alert och din energi i balans så att du orkar med att vara på konferens en hel dag, lyssna på föreläsningar och deltaga i seminarier och träffa mängder av människor. 

 

Mat lagad av stjärnkocken

Vi är mycket stolta över att få skämma bort våra gäster och besökare med stjärnkocken Titti Qvarnströms mat. Kanske känner du igen henne från TV-programmet “Köksmästarna” från Kanal 5. Titti är en erkänt väletablerad kock. År 2010 tilldelades hon priset “Årets Rising Star” av restaurangguiden White Guide. Nu kan du alltså njuta av hennes mat här hos oss när du är på konferens eller sammanträde på Folk Mat & Möten i Malmö. 

När du ser menyn kommer du att bli förtjust av den stora variation och kreativitet som Titti erbjuder i sin matlagning. Om du kommer på återbesök en tid efter ditt första besök kanske du noterar att menyn har förändrats. Det är ett medvetet drag där vi ständigt förnyar utbudet och varierar våra alternativ för våra gäster. Maten som serveras är ofta säsongsbaserad och en fröjd för smaklökarna. Helt enkelt ett måste när man är på konferens hos oss.

 

Hållbar matkonsumtion och minskat matsvinn

Hos oss kan du även känna dig trygg med att maten som erbjuds på menyn är resultatet av ett stort fokus på både ekologisk och närodlad mat. När du provar Tittis mat i Restaurang MAT är det inte bara en fantastiskt smakupplevelse, utan du bidrar också till en mer hållbar matkonsumtion för planeten. Medvetenheten i köttindustrins och köttkonsumtionens påverkan på klimatet är faktorer som gjort att vi i stort utgår från en vegetarisk meny. Självklart finns dock protein som tillval i vårt utbud. 

I vårt kök bedriver vi ett målinriktat och medvetet arbete för att på ett miljö- och klimatvänligt sätt bedriva restaurangverksamhet. Vi jobbar hårt för att undvika matsvinn och resultatet ser du bland det som du hittar på vår meny. När du är på konferens hos oss på Folk Mat & Möten i Malmö, eller bara på tillfälligt besök, ska du inte missa smakprover från vårt eget bageri. Varför inte beställa surdegsbullar till eftermiddagskaffet när energin börjar tryta bland deltagarna på konferens? Ett besök på Folk Mat & Möten är inte heller komplett utan att du har hunnit prova vårt knäckebrö som är bakat på kaffesump. Ett bra exempel på hur vi levererar utsökta alternativ på menyn med minimal miljöpåverkan och matsvinn. 

 

Malmö som konferensstad

När man önskar samla en större grupp människor för konferens där planen är att man ska bryta mönster, få lite variation, tänka utanför boxen, träffa nya spännande människor och lämna er konferens med en fräsch och inspirerande känsla är Malmö svårslaget som val av stad. Här finns nämligen närheten till kontinenten, havet och blandad storstadskänsla med mysiga mindre kvarter. I Malmö hittar du influenser från hela världen samlade i en och samma stad. Erfarenheter och personligheter från alla kontinenter representeras i allt från musik, mat, idrott och kultur. Ett besök i staden kommer aktualisera det gamla uttrycket “Har du sett Malmö har du sett världen”. 

Om ni får tid över mellan era möten, föreläsningar och workshops kan vi rekommendera att du tar dig en promenad genom staden för att upptäcka vad Malmö har att erbjuda för dig och ditt sällskap som är på konferens. Upplev utsikten över havet och Köpenhamn från Ribersborgsstranden, spana in det spektakulära Turning Torso eller strosa runt de många kontinentala matbutiker runt Möllevångstorget. Det är många intryck att ta in i Malmö, och efteråt kan ni sjunka ner i en av våra behagliga soffgrupper på Folk Mat & Möten och landa i allt ni har sett och hört under dagen. 

Med närheten till Köpenhamn över Öresundsbron kan vi smidigt välkomna internationella gäster till konferens i Malmö. Tågen går snabbt och ofta över bron och med Citytunneln i Malmö transporterar ni er smidigt genom staden. Förutom till kontinenten är Malmö också på ett mycket funktionellt sätt kollektivt sammankopplat med resten av Skåne och Sverige. Hit är det enkelt att ta sig varifrån man än befinner sig, oavsett om det är med tåg, buss, flyg eller om du kör bil. Med andra ord är Malmö en perfekt samlingspunkt när man ska välja var någonstans det är lämpligt att arrangera en konferens. 

 

Utsökt läge centralt i Malmö

För era deltagare som besöker er konferens underlättar det när det är enkelt och smidigt att ta sig till anläggningen, oavsett om man kommer med bil eller kollektivtrafik. Ni hittar oss på Folk Mat & Möten centralt i Malmö men inte mitt i det värsta bullret. För dig som besökare innebär det att det är lätt för dig att dig hit och du har nära till det mesta härifrån när du vill upptäcka vad som finns runtomkring i området. Vi är belägna i närheten av Nobeltorget och Folkets Park, ett nöjestätt kvarter med plats för både kultur, fritid och klubb. 

Vårt centrala läge i Malmö är svårslaget och innebär att du inte behöver färdas och transportera dig med din packning på ett mer omständligt sätt än vad det behöver vara. Det är lätt att hitta hit för alla besökare med hållplatser för både buss och tåg i närheten av vår anläggning. För både er i gruppen av besökare och för er eventuella inhyrda föreläsare kan ni därför med fördel hänvisa hit utan risker för att gå vilse bland okända gator, adresser och hållplatser om man till exempel är obekant med gatunamn och områden i Malmö. 

 

Hur hittar man till Folk Mat & Möten i Malmö?

Ni hittar oss Folk Mat & Möten på Olof Palmes Plats 1 i Malmö. Tar du dig hit kollektivt finns det några olika valmöjligheter att välja mellan. Den absolut närmaste busshållplatsen är Nobeltorget som är beläget enbart 160 meter från vår port. Här stannar linje 3, 5 och 32. För dig som utgår från Malmö Centralstation kan du välja mellan linje 3 mot Ringlinjen via Erikslust eller linje 5 mot Rosengård. 

Du kan också välja att ta tåget hela vägen till Rosengård Station. Därifrån är det ungefär nio minuters promenad innan du kommer fram till Folk Mat & Möten. Från station Triangeln är det drygt 21 minuters gång för att ta sig till Olof Palmes Plats. För dig som kör bil tar du sikte på Nobelvägen. Det finns flera parkeringsmöjligheter för dig i anslutning till vår lokal. 

 

Vad kostar en konferensbokning?

För ett rimligt pris som ni kan känna er nöjda med ser vi till att anordna en konferensupplevelse med fokus på helheten. Ni får tillgång till föreläsningslokaler, grupprum, bibliotek och restaurang. Vår målsättning är att våra gäster lämnar vår anläggning i Malmö med ett leende på läpparna och en känsla av att man vill komma tillbaka. Dit når vi genom att erbjuda förmånliga priser för er som vill besöka oss och boka en konferens för exempelvis ert företag, er verksamhet eller förening. Kontakta oss så berättar vi mer och kan ge er en offert på ett kostnadsförslag utifrån era behov och önskningar. 

 

Kontaktuppgifter för mer information

Du når oss på 040-350 350 för ärenden och generella frågor kring bokning. Det går lika bra att kontakta oss via mejl på info@folkmatmoten.se eller via formuläret på vår hemsida. Vill du besöka oss på plats i Malmö hittar du oss på nedanstående adress:

 

Folk Mat & Möten
Olof Palmes Plats 1

214 44 Malmö

Vi ser fram emot att få träffa dig och ditt sällskap på konferens här i Malmö inom en snar framtid!